daendeplsv

“Jeg satser på at blive verdens bedste speedwaykører” Vil du satse med?

{loadformmaker 1}

Bliv sponsor

“Den der helst vil vinde, vinder mest. – Hvis andre vil vinde, vil jeg hellere vinde. Hvis andre vil arbejde hårdt, vil jeg arbejde endnu hårdere. Hvis andre træner hårdt, træner jeg endnu hårdere. Hvis andre gør noget for at komme til tops, vil jeg gøre endnu mere for at komme til tops. Hvis andre tilsidesætter meget, tilsidesætter jeg endnu mere. Hvis andre kæmper, vil jeg kæmpe endnu hårdere – kort sagt, jeg vil arbejde hårdere end alle andre lige meget hvad!”

Læs hele min målsætning for 2016 her…

MEN… ambitioner, vilje, styrke og træning gør det ikke alene. Jeg har også brug for rigtig gode sponsorer.

LigladRacing.dk's eksempler  sponsorkategorier:

  • Hovedsponsor
  • Guld sponsorer
  • Personplejelige sponsorer
  • Sølv sponsorer
  • Racing supply sponsorer

Kontakt min teamleder: Jan på tlf. +45 40273666 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere oplysninger om priser og betingelser i ovenstående kategorier.

Alle mine sponsorer bliver nævnt med logo og link på min hjemmeside.
(Herunder finder i eksempler på sponsorater)

1 eksempel:

Logo på hjemmeside og bil.

2 eksempel:

Logo på hjemmeside, derudover et logo på bilen og jeg kan være til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender.

3 eksempel:

Logo på hjemmeside, derudover et logo på bilen, jeg kan være til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt eller cover. 

4 eksempel:

Logo på hjemmeside, derudover et mere synligt logo på bilen, jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt og cover.

5 eksempel:

Logo på hjemmeside, både under sponsorer og også fast logo på alle siderne, derudover større og mere synligt logo på bilen, jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt, cover og evt. mekaniker tøj. –der vil gennem sæsonen være en – to sponsorarrangementer på min hjemmebane i Danmark, i forbindelse med superligaen. Hvor der bl.a. vil være lidt mad og drikke samt blive mulighed for at komme med back stage og se kørerne.

Eventuelt hovedsponsorat:

Logo på hjemmeside, både under sponsorer og også fast logo på alle siderne, derudover større og mere synligt logo på bilen, jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt, cover, mekaniker tøj, merchandise og caps i alle lande, derud over vil hovedsponsoren også få logo på dragterne jeg bruger i alle lande. –der vil gennem sæsonen være en – to sponsorarrangementer på min hjemmebane i Danmark, i forbindelse med superligaen. Hvor der bl.a. vil være lidt mad og drikke samt blive mulighed for at komme med back stage og se kørerne.

– Det er selvfølgeligt individuelt hvad hver sponsor ønsker, så derfor også kun eksempler påskrevet, alle tanker og ideer er velkomne- vi er altid med på en frisk ide og tanke, så hvis du/ I kunne være interesseret i at hjælpe os på vej, må i hjertens gerne skrive eller ringe, på de gældende adresser!

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.

Fået et overblik over alle sponsorer her.

Guld sponsorer