Bliv Sponsor

Bliv sponsor

“Jeg satser på at blive verdens bedste speedwaykører” Vil du satse med?

“Den der helst vil vinde, vinder mest. – Hvis andre vil vinde, vil jeg hellere vinde. Hvis andre vil arbejde hårdt, vil jeg arbejde endnu hårdere. Hvis andre træner hårdt, træner jeg endnu hårdere. Hvis andre gør noget for at komme til tops, vil jeg gøre endnu mere for at komme til tops. Hvis andre tilsidesætter meget, tilsidesætter jeg endnu mere. Hvis andre kæmper, vil jeg kæmpe endnu hårdere – kort sagt, jeg vil arbejde hårdere end alle andre lige meget hvad!”

Læs hele min målsætning for 2011 her…

MEN… ambitioner, vilje, styrke og træning gør det ikke alene. Jeg har også brug for rigtig gode sponsorer.

LigladRacing.dk kan tilbyde følgende sponsorkategorier:

  • Hovedsponsor
  • Diamant sponsor
  • Guld sponsor
  • Sølv sponsor
  • Bronze sponsor
  • Supply sponsor

Kontakt min teamleder/far: Jan på tlf. 40273666 eller jan@ligladracing.dk for nærmere oplysninger om priser og betingelser i ovenstående kategorier.

Alle mine sponsorer bliver nævnt med logo og link på min hjemmeside.

 

 

 

 Eksempler på sponsorater

Supply sponsor:

Logo på hjemmeside og bil.          

 

Bronze sponsor:

Logo på hjemmeside,  for bronze sponsorer, derudover et logo på bilen og jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender.

 

Sølv sponsor:

Logo på hjemmeside, både under sponsorer og også på sponsorkarrusellen for sølv sponsorer, derudover et mere synligt logo på bilen, jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt eller cover.

 

Guld sponsor:

Logo på hjemmeside, både under sponsorer og også på sponsorkarrusellen for guld sponsorer, derudover et større og mere synligt logo på bilen, jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt og cover.

 

Diamant sponsor:

Logo på hjemmeside, både under sponsorer og også fast logo på alle siderne, derudover større og mere synligt logo på bilen, jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt, cover og mekaniker tøj i alle lande. –der vil gennem sæsonen være en – to sponsorarrangementer på banen i Vojens, i forbindelse med superligaen. Hvor der bl.a. vil være lidt mad og drikke samt blive mulighed for at komme med back stage og se kørerne.

 

Hoved sponsor:

Logo på hjemmeside, både under sponsorer og også fast logo på alle siderne, derudover større og mere synligt logo på bilen, jeg er til rådighed ved firmaarrangementer, hvis det passer ind i min løbskalender samt logo på dragt, cover, mekaniker tøj, merchandise og caps i alle lande, derud over vil hovedsponsoren også få logo på dragterne jeg skal bruge når jeg kører for Danmark, samt dragt som skal bruges hvis jeg bliver udtaget til at køre et Grand Prix.  –der vil gennem sæsonen være en – to sponsorarrangementer på banen i Vojens, i forbindelse med superligaen. Hvor der bl.a. vil være lidt mad og drikke samt blive mulighed for at komme med back stage og se kørerne.

 

 

- For alle mine sponsorer, er der et antal fribilletter til hver hjemmematch i den danske liga!

 

– Det er selvfølgeligt individuelt hvad hver sponsor ønsker, så derfor kan et evt. logo på dragt eller bil efter ønske og aftale ændres til noget andet.
(de forskellige sponsorkategorier behøver som sagt ikke at være som skrevet, folk har forskellige ønsker og derfor er en aftale altid individuelt)

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.

Kontakt LigladRacing

Manager: Jan Jepsen Jensen

Email adresse: jan@ligladracing.dk
Mobil:+4540273666

Søg på siden:
Copyright 2012-2016 All rights reserved. powered by Dansite.