Nyheder 2011

 

6-10-2011
u21 vm   runde 3 i Pardubice Tjekkiet
                                                                      Jeg kørte i lørdags 3. runde af   årets u21 vm, jeg havde nogle rigtig gode heats, og massere af fart, der blev   kørt hårdt men fair, så det var rigtig fedt race. jeg lavede ligeledes nogle   gode starter, og der førte mig til 12 points i mine 5 heats. jeg ligger nu på   en delt 5 plads, med 3 points op til bronze og 4 points til sølv.

6-10-2011
Vargarnas   resultat i den svenske liga
     I Norrköping/ vargarna mit svenske   hold er vi ligeledes sluttet som nr. 6, det er dog i Sverige en tand bedre da   der er 9 hold. Holdet har til denne sæson satset rimelig hårdt, og har brugt   en del flere penge end normalt. team-spiriten har slet ikke været den samme   som sidste år, og det har måske været en del af grunden til, at vi slutter i   bunden. jeg ser frem til næste sæson i sverige, hvor det bliver er endnu ikke   fastlagt.

6-10-2011
Slutstillingen   i den danske liga
     Sæsonen 2011 sluttede endnu en   sæson med en afgørelse i den sidste match hvor det blev afgjort mellem   Slangerup og Holstebro, Holstebro skulle dog vinde sin sidste match mod   Outrup med 60 points, for at tage føringen over Slangerup. i Vojens sluttede   vi på en samlet 6 plads ud af 8 hold, vi er klart ikke tilfredse med   slutstillingen, men jeg synes faktisk at vi som et ungt hold har formået at   klare os godt. vi har haft mange tætte matcher, og leveret noget rigtig godt   race. vi har stået sammen som et hold, og de matcher vi har vundet, har helt   klart også været på grund af vores team-spirit. den danske liga sluttede som   følger: Slangerup 1 – Holstebro 2 – Holsted 3 – Outrup 4 – Esbjerg 5 – Vojens   6 – Fjelsted 7 – Grindsted 8.

6-10-2011
Kontrakt   med den engelske klub; Peterborough PANTERS
     jeg kørte d. 28-8-2011 min første   match i den engelske liga i Coventry for klubben Peterborough, jeg har længe   haft tilbud fra england, men ikke følt mig klar. Jeg føler dog nu at jeg er   klar til at tage skridtet vidre og har derfor valgt at tage over. klubben i   Peterborough er i alles munde en af englands bedste klubber, og jeg er meget   glad for, at være blevet en del af truppen. jeg har indtil vidre kørt 6 løb i   min engelske væst, og skal næste fredag køre den 7 og sidste match i klubben   denne sæson. jeg har endnu ikke lavet aftale for 2012, da jeg ønsker et par   dage til at fundere over alle tingene og finde ud af om jeg er klar til det.   -men det tror jeg at jeg er, så næste sæson bliver med fuldt program i den   engelske liga.

25-8-2011
Træning   til u21 vm
     Jeg trænede igår med det danske   u21 landshold, samt et par kørere over u21 i Holsted. vi fik testet lidt grej   og gjort klar til søndagens u21 vm finale 2 som netop skal køres i Holsted.   Jeg skal køre superliga i holstebro i morgen aften klokken seks, og har   derefter en træning i holsted lørdag klokken to, og så skal der gøres klar og   fokuseres på finalen som køres søndag klokken to. jeg håber vi ses, i   hvertfald i holsted hvor jeg har brug for al den opbakning jeg kan få. vi ses   på banen, til noget RACE!

25-8-2011
Stocholm –   Norrköping
     Jeg kørte tirsdag i Stocholm i   Sverige, ikke lige min favoritbane kan man sige. banen var stor og glat, og   gennem hele matchen tror jeg der var 3 overhalinger. jeg lavede seks points,   2 heat sejre, og 3 æg!

25-8-2011
EM-u19   Hold
     Jeg kørte lørdag u 19 EM for hold   i Slovenske Lendava, vi mødte et uforventet stærkt russisk hold som endte på   en forring med 6 points. det var en stor bane, og danmark havde slet ikke   heldet med sig. der var mange problemer, trods det synes jeg at vi stod   stærkt sammen og formåede at holde matchen igang. jeg lavede selv 13 ud af 15   mulige points, havde massere fart og kørte nogle gode linjer. banen var svær   at overhale på, og derfor missede jeg 2 points i mit første heat, hvor jeg   slet ikke kom af sted.-i mit sidste heat, kørte jeg dog forbi, efter en   overhaling på 3 omgang. en rigtig god duel!

25-8-2011
Vojens –   Holstebro
     Vi kørte efter sverige direkte til   danmark, hvor vi onsdag aften skulle køre liga mod holstebro. det var en tæt   match, banen var meget anderledes end normalt og det resulterede i at vi kom   svært fra start. vi tabte med 3 points, selvom vi op til de sidste heats   havde halet dem ind, så vi kun var bagud med 1 point. jeg lavede selv 11 + 2   points, ud af 21.

25-8-2011
Vargarna   -Piraterna
     Jeg kørte tirsdag match i   norrköping mod piraterna, jeg havde en god match med nogle gode starter og   massere af fart. vi havde om formiddagen kørt et par omgange på banen, og   følte os derfor klar til aftenens match. Jeg lavede 12 + 2 points ud af 8 og   var en stor del af holdets sejr

15-8-2011
Wroclaw –   Torun
     Jeg kørte igår match i wroclaw, en   rykket match fra sidste uge, hvor den blev regnet af. vi vandt stort 58-32.   jeg lavede selv 7 points i fire heats, samt dagens hurtigste tid. vi kører   næste søndag anden runde af kvartfinalerne, og for at møde det “letteste   hold” i semifinalerne skal vi igen vinde stort, med 61-29. vi kører nu   mod færgen til sverige, hvor jeg i morgen skal køre i Norrköping, mod Motala.   hvor vi om formiddagen skal træne, derefter er der lidt sjov for at ryste os   sammen. holdet har været lidt splittet i denne sæson, og det har også   resulteret i at vi allerede nu, er ude af slutspillet. der er fire matcher   tilbage, og der skal vi prøve at vende skuden.-der er ligeledes superliga   klokken 19.00 i Vojens på onsdag! -vi ses!

5-8-2011
DM-FINALE   2
     Så er vi ved at være klar til   dagens dm finale 2 som køres på korskrobanen i aften klokken 18.30.-jeg selv   tager en lur nu, og så er jeg smuttet. mine mekanikere er på vej, så de er   klar med cyklerne til div. kontrol. vi ses i aften, til noget godt race!

4-8-2011
Vojens –   Holsted
     endnu et skridt den rigtige   vej!-jeg kørte igår liga i Vojens mod Holsted, jeg endte på 16+1 points ud af   18. – vi vandt matchen til trods for at holsted til det sidste heat var foran   med 1 point. -jeg kørte det sidste heat med mikkel b. og efter et par   overhalinger og duel med nicki pedersen sluttede jeg først over stregen til   det ternede flag! sådan sluttede matchen: Vojens 42; 1 Hans Andersen 7+1, 2   Michael Jepsen Jensen 16+1, 3 Mikkel B Jensen 9, 4 Kenni Nissen 4, 5 Klaus   Jakobsen 6+1. – Holsted 41; 1 Nicki Pedersen 13, 2 Krysztof Buczkowski 9+1, 3   Patrick Hougaard 12, 4 Christian Agö 4+1, 5 Henrik Møller 3.

4-8-2011
DM-finale   2
     Jeg kører i morgen DM-finale 2 på   korskrobanen, det bliver rigtig godt ræs og jeg håber på jeres opbakning!   -løbet starter klokken 18.30! -vi ses!

3-8-2011
og Vojens   mod holsted
     Vi kører i aften liga i vojens mod   holsted. – her er holdopstillingen: Vojens – 1 Hans Andersen 2 Michael Jepsen   Jensen 3 Mikkel B Jensen 4 Kenni Nissen 5 Klaus Jakobsen – Holsted – 1 Nicki   Pedersen 2 Krzysztof Buczkowski 3 Patrick Hougaard 4 Christian Agö 5 Henrik   Møller-matchen starter klokken 19.00, vi ses!

3-8-2011
Torun i slutspillet,   som vindere af det indledende!
Jeg kørte   i søndags den sidste indledende runde i den polske liga, hvor jeg sluttede af   med otte points i fem heats. der blev to gange brugt taktisk reserve mod mig,   og jeg kørte hvergang med de kørere der kørte bedst på dagen. -jeg var rigtig   godt til freds, lavede nogle gode heats, overhalinger og ikke mindst nogle   gode starter!

3-8-2011
Vojens   superliga mod fjelsted
     Jeg kørte i onsdags superliga i   Vojens, hvor jeg i seks heats sluttede på 16+2. vi vandt matchen stort, med   to kørere på maksimum points og en perfekt hold ånd.

18-7-2011
en update   over det sidste stykke tid, pga. manglende opdatering.
     Hej alle. -som i kan se, er det to   mdr. siden at siden sidst er blevet opdateret, det beklager jeg meget!-der   har været meget kørsel og vi har været gennem en svær periode. -jeg lagde   sæsonen rigtig godt ud, havde rigtig meget fart i cyklerne og jeg ræste helt   vildt. -jeg røg af et par gange, første gang smadrede jeg mit knæ. -men de   kommende løb, var jeg stadigvæk kørende, uden nogle mén. -jeg røg derefter af   i vojens, (hvor mine sidste opdateringer er fra) hvor jeg slog hovedet   gevaldigt! -de kommende tre uger, styrtede jeg ligeledes, hvor jeg på banen,   bare sad og snurrede rundt. kunne ikke fokusere og startede faktisk med, at   spekulere over en masse unødvendige ting, når jeg kørte på banen. lysten var   der stadigvæk, men ikke på banen. det eneste der kørte i mit hovede, var at   jeg ikke måtte styrte en gang til! -samtidig med, at vi ikke havde fart i cyklerne,   var jeg selv i et hul. -mit vendepunkt, eller det løb hvor jeg indså at jeg   var blevet bange, var faktisk til DM i Slangerup. -jeg havde dertil, fået   ændret mine motorere og de begyndte at rende virkelig godt med de nye   lydpotter. jeg kom ud fra mit fjerde heat, hvor det var gået op for mig og   sagde til mit team, at det kun kunne gå frem af nu, det sidste heat var   ligegyldig for mig, skulle bare ud og have det sjovt og derefter arbejde mig   op. -jeg kørte dagen efter u21 VM semifinale i Slovenien, hvor jeg vandt. en   stor optur for mig, specielt efter at jeg først lige var begyndt at arbejde   mig fremaf. -jeg havde derefter fjorten dage/ tre uger, hvor jeg forsøgte at   lyfte mig selv op. – og synes nu at lysten til at vinde er tilbage og det kan   man helt klart se på mine resultater. -for mine klubber har jeg lavet nogle   gode resultater, været en større del af holdet, fordi overskudet begynder at   være der. de seneste to matcher i polen har jeg lavet 7 og 9. inc.l. bonus   points, jeg blev ligeledet nummer to ved u19 EM i lørdags.-i slutningen af   denne uge, starter u21 vm, hvor jeg er den eneste kvalificerede dansker, det   ser jeg meget frem til og vil gøre alt hvad der står i min magt, for at   slutte øverst på pallen. første runde er i poole i england, anden runde er i   holsted, tredje runde er i pardubice i tjekkiet og den fjerde og sidste er i   gniezno i polen.

19-5-2011
Superliga   i Slangerup
Jeg var i   aftes igen på cyklen efter mit styrt sidste onsdag i Vojens, mit hoved var   okay, kunne selvfølgelig sagtens mærke at man ikke har siddet på cyklen den   sidste uge. trods det, og store problemer med venstre skulder, lavede jeg   11+1. vi tabte godtnok stort til hjemmebanefolket fra slangerup.   54-30!-meeeen vi er ved godt mod, er ved at klargøre det hele til weekendens   strabasser, lørdag er det u21 kvalifikation i Malmö, så den skal have gas. og   vi er klar!!!

17-5-2011
Så er jeg   ved at føle mig klar!
     Jeg røg onsdag aften af ved en   ligamatch i Vojens, et ret så alvorligt styrt faktisk. jeg er forslået over   hele kroppen og har fået en kraftig jernerystelse.- jeg har derfor lagt brat   de sidste dage, uden alt for meget aktivitet. -men føler nu at jeg er ved at   være klar til at sidde mig på cyklen igen, vi har her til aften takket nej   til den svenske liga, men satser nu på at køre i slangerup i den danske liga   i morgen aften (onsdag)- vi skal derefter hjem og klargøre til u21 vm   kvalifikation som køres lørdag i malmø, derefter er det direkte til torun i   polen hvor der søndag skal køres liga, derefter smutter vi direkte til   danmark, hvor vi mandag aften skal køre liga i Grindsted!-så vi er på hesten   igen, og klar til raace!

1-5-2011
Torun –   Leszno
     Vi kørte her til aften liga i   torun mod leszno. det var desværre ikke min dag, banen var meget anderledes i   forhold til de sidste par gange, og vi kunne slet ikke finde et setup, hvor   vi kunne følge med. cyklen var enten for stærk eller for sløv. men hovedsagen   er, at vi vandt matchen mod sidste års liga vindere. vi skal nu have gjort   klar til at køre mod sverige, hvor vi Tirsdag skal køre den første match i   den svenske liga, på hjemmebane i norrkoping. -vi har hovedet højt, og jeg   ser frem til at komme ud og vise hvad jeg kan, efter en lidt træls dag idag,   med kun 3 points. matchen endte 50 – 40, til torun. -michael liglad.

23-4-2011
Live   opdatering fra Torun idag;
     -ligenu står jeg som karol zabik   (nr. 4 fra torun) går ud fra at navnet bliver ændret inden starten af   matchen, men ellers er det mig!   http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_2602.html

22-4-2011
Back in   buisness
     Vi har idag været tilbage på   cyklen, vi havde en rigtig godt træning til torun, hvor jeg kørte mig tilbage   på holdet. vi skal i morgen aften køre en match her i Torun, klokken syv. –   vi skal ligeledes køre en match mandag i Rzeszow. opdatering kommer hurtigst   muligt! og ligeledes et link til live opdatering!

6-4-2011
resultat   af operation
     Jeg blev igrå opereret på varde   privathospital, mit knæ så heldigvis ikke så slem ud som forventet. vi var i   mr-scanner i fredags, hvor det så værre ud. jeg blev igår kun lokalbedøvet,   og kunne derved kigge med på skærmen under operationen. min minisk var heldigvis   ikke så slem som forventet, der var en dyb flænge i, men den var ikke flækket   helt og sad stadigvæk på sin plads. lægen regner med at den vil hele inden   for 5-6 uger, mine ledbånd var heller ikke så slemme som først antaget, der   blev derfor heller ikke gjort noget ved dem. de skulle også hele af sig selv.   mit korsbånd var tilgængæld væære end først antaget, man havde regner med at   vi måske kunne rede den, men den var sprunget og fuldstændig flænset. -så jeg   vil efter sæsonen få lavet et nyt korsbånd. jeg fik igår skåret en del af det   flænsede korsbånd, så den ikke sidder i vejen inde i knæet, det gjorde den   inden operationen. .mit bagerste korsbånd havde ligeledes fået et ordentligt   tryk, men havde heldigvis ikke taget skade. -vi forventer at være på cyklen   igen om 14 dage, så pausen nu er heldigvis til at overkomme. så vi ses snart   på banerne igen, til mere race!

31-3-2011
SKADET!
     vi kørte torsdag og lørdag test   matcher i Torun, mod hendholdsvis Bydgoszcz og Gdansk, vi havde meget fart i cyklerne   og lavede også nogle gode starter lørdag, efter store problemer med   koblingerne torsdag. (vi brændte tre koblinger af)-lørdagens sidste heat   sluttede desværre med at jeg måtte af med fuld knald, jeg kørte op i Chris   Holder og røg over styret, landede lige på knæet og har formentlig ødelagt   mit knæ. jeg skal i morgen i mr-scanner, og så må vi se hvor slemt det er.   vil holde siden opdateret, ligeså snart vi ved hvor slemt det er!!

22-3-2011
Træningsture.
     Så er vi kommet hjem fra et par træningsture.   der har indtil vidre ikke været så mange spændende nyheder, derfor kommer der   lige her en opsumering. Vi startede marts måned ud med en tur til Gorican i   Kroatien, hvor vi havde tre rigtig kolde, men super gode dage med de danske   landsholdstrupper. vi fik kørt rigtig meget, testet motorere, koblinger og ja, i det hele taget bare kørt en masse starter og omgange ind i kroppen   igen. det var fedt!-vi skulle derefter have været direkte mod Ungarn med min   polske klub Torun, men turen blev aflyst pga. vejret. turen blev flyttet en   uge, og rykket til Polen, så kun det halve kilometer i bilen, og mindst   ligeså meget træning. træningen blev kørt i Bydgoszcz. vi kørte da tirs-   torsdag, hvorefter banen i Torun var klar lørdag. efter træningen lørdag, skulle   cyklerne klargøres, og om aftenen var vi til en præsentation af holdet på   strøget i Torun, med en kæmpe opbakning! -vi blev hentet i en   Hummer-limousine, og der var stilt stort op!! -vi sluttede turen af i Gdansk   i søndags, hvor vi kørte en test match for Torun. jeg lavede 10+1 point i   seks heats, og havde massere af fart i cyklerne. -vi er nu hjemme i Danmark   og vende, stikker igen i morgen næsen mod Polen, for torsdag og lørdag at   køre testmatcher i Torun mod henholdsvis Bydgoszcz og Gdansk.

27-2-2011
LigladRacing   har fået nyt design
     Så er LigladRacing klar i nyt   design. Følg med her på hjemmesiden i den kommende sæson. Michael

3-2-2011
Liglad   Racing i spændende samarbejde.
     Liglad Racing i spændende   samarbejde. Når det kun 18 årige stortalent i Speedway, Michael Jepsen Jensen   fra Grindsted, på fredag og lørdag står klar ved startsnoren til Speedway i   Boxen, bliver det med en ny stor sponsor i ryggen. Det talentfulde speedwayteam   har nemlig forhandlet et samarbejde på plads, med verdens hurtigst voksende   energidrik ”Mad-Croc”.        

2-2-2011
Så starter   Speedway sæsonen 2011!
     For den kun 18 år gamle Michael   Jepsen Jensen fra Grindsted, bliver det en sæson med fuld fart på. Det unge   stor talent satser stort til sæson 2011, teamet har for første gang ansat en   fuldtids chef-mekanikker, hvor valget faldt på Bjarne Bramming som også var   en del af teamet i 2008 og 2009. Michael Jepsen Jensen løbskalender er fyldt   op, i 2011 stiller teamet til start i Superligaen i Danmark, hvor der køres   for Vojens – Unibax Torun, Extra- League i Polen – Vargarna Norrköping,   Eliteserien i Sverige.        

2-2-2011
norrköping   og træning i polen..
     Jeg kørte sidste tirsdag på   hjemmebane i Norrköping, hvor jeg lavede 13 ud af 15 mulige point, hvorefter   vi var hjemme og få det hele gjort klar til en gang træning for hele holdet i   torun i lørdags, hvor jeg i min anden start bliver kørt af og får en rimelig   hård tur ind i stakittet. jeg bed mig selv rimelig hårdt i tungen som nu er   flænset i den ene side, og så slog jeg mit højre knæ. jeg var derefter på   hospitalet for at få det hele tjekket og de sagde at det var ok! – så lidt   massage og jeg var klar igen. :)

5-7-2010
Ekstra-league   i Polen
Jeg kørte   søndag aften i Torun mod Bydgoszcz, vi vandt stort og jeg lavede 8+1, selvom   jeg i de to første heats havde problemer med cyklerne og kun tog 1 point med   der fra. -jeg kørte til gængæld rigtig hurtig og lavede nogle gode starter i   mine sidste tre heats. – så det var en god dag, med noget fedt race og et   godt arbejde i pitten!

4-7-2010
Superliga   og ekstra league..
jeg kørte   fredag aften superliga i Vojens mod Holsted, vi vandt stort og jeg lavede   maks 16+2 point, banen var rigtig god, og der var mange hurtige linjer (jeg   lavede også dagens to hurtigste tider, og var tæt på at slå den nuværende   banerekordt) -vi sidder nu i Polen, og er ved at lade op til aftenens match   mod Bydgoszcz på hjemmebane i Torun, jeg ved matchen biver sendt live og at   man skulle kunne finde det på nettet.- jeg håber på en rigtig god aften med   noget super fedt race!!

27-6-2010
Superliga   og 1. div.
Jeg kørte   fredag aften superliga i Vojens mod Fjelsted, hvor jeg lavede 13 +1, det var   en spændende match, med massere af godt ræs, jeg synes selv at jeg lavede   nogle gode heats, et par gode starter, men bestemt også nogle dårlige, da   start sporene var ekstrem skæve, og derfor var meget svære at starte i.-jeg   kørte også min første 1 divisions match for vojens i år i lørdags i   holstebro, vi vandt matchen, og jeg lavede 14 point.-vi ser nu frem til   tirsdag, hvor jeg igen deltager i den svenske elit-serien.

23-6-2010
elit-serien   sverige
Jeg kørte   igår, tirsdag aften endnu engang i den svenske liga for min klub vargarna i   norrköping, hvor jeg lavede 7 +1, og vi vandt 56- 40. holdet gjorde en kanon   insatst, med godt team-work!

23-6-2010
EM-u19   semifinale i Elgane, Norge
Jeg kørte   søndag u19 EM semifinale i Elgane i Norge, banen var ekstrem ujævn, starterne   var meget forskellige og det havde rigtig stor betydning hvor du startede og   kørte henne af på banen. jeg lavede 14 point, lavede fire gode starter, og   lavede et par gode overhalinger. jeg blev nummer to, og skulle bare i top 5   for at gå videre. vi var tre danskere som sluttede i top 5 på henholdsvis 2,   3 og 4 pladsen.

23-6-2010
superliga
Jeg kørte   fredag aften superliga i holstebro, det var en rigtig tæt match hvor vi også   sluttede 42-42, jeg lavede 9+2, med nogle gode starter, og nogle gode   overhalinger. -det var et rigtig godt ræs.

17-6-2010
Elit-serien   sverige
Jeg kørte   sidste tirsdag på hjemmebane i Norrköping/ Vargarna, hvor jeg hentede 8+2   point, denne tirsdag kørte jeg i Målilla/ Dackarna hvor jeg lavede 8 point og   så kørte jeg igår en aflyst match mod indianerna på hjemmebane hvor jeg   lavede 8+2, så alt i alt nogle gode dage i Sverige! – vi skal nu have gjort   klar til superliga i Holstebro fredag, hvorefter vi tager direkte til Elgane   i Norge for at køre u19, hvorefter vi har 14-15 timers kørsel til Norrköping   hvor vi skal køre igen næste tirsdag!

7-6-2010
Torun –   Czestochowa d. 6.6.2010
Jeg kørte   igår ekstra-league for min Polske klub Torun mod Czestochowa, vi vandt 60 –   30, matchen så ellers ud til at blive rigtig spændende efter de første tre-   fire heats, hvorefter vi bare begyndte at trække fra.. jeg lavede selv 7+4 i   fem heats, hvor jeg desværre kørte i snoren i første heat (dvs. at jeg kun missede   et point i de resterende fire heats) jeg er selv rimelig tilfreds, vi trænede   fredag og har nu prøvet at starte lidt forfra med mit setup. Jeg lavede nogle   okay starter, i de første to der løftede den for meget, men ellers var det   fint. -jeg havde også massere af fart, jeg overhale fx. Rune Holta, som   ellers var en af de kørere der kørte hurtigst! -vi drager nu mod Sverige hvor   jeg skal køre i Norrköping i morgen, det bliver en tuf match, hvor vores   modstandere bl.a. stiller med hele fire Grand Prix kørere!!

29-5-2010
DM-1   afdeling
Jeg kørte   igår første afdeling af DM i Esbjerg, det var et rigtigt hårdt løb, hvor alle   gjorde hvad de kunne! – jeg lavede desværre kun 5 point og er selv rimelig   skuffet, men det vigtigste er at vi lærte en del, og ved nu hvad vi næste   gang skal gøre når vi er i en sådan situation, og kører på sådan en bane. jeg   føler selv at en stor del af min situation var fordi jeg var som kører nummer   1, som betyder at jeg kommer ind efter hver bane-service.. dvs. at alt   belægningen bliver trykket ind, så der er mindre fart at hente oppe i banen   og man bliver bremset mere at strålen fra den foran kørende når man skal   overhale. – vi skal nu have gjort cykler klar til at vi skal til Gorzow i   morgen hvor jeg skal køre for mit polske hold i ekstra-league hvor vi bl.a.   skal køre med nicki p og gollob.

27-5-2010
Superliga   i Slangerup
Jeg kørte   igår superliga i Slangerup, en tæt match som desværre sluttede med et styrt   fra vores c-kører Oliver berntzon, jeg ved desværre endnu ikke hvor galt det   gik. styrtet resulterede i at løbet blev udsat en time, fordi lægen skulle   følge Oliver helt til hospitalet. – og derefter skulle lægen helt tilbage til   banen hvor vi kun måtte køre til klokken 9.00, da miljøgodkendelsen ikke   varede længere. derfor blev matchen stoppet efter heat 10 og da var   resultatet gældende derfra. jeg lavede selv 8 point i fem heats, med to   maskinskader (i mit første heat på den ene cykel og i mit sidste heat på den   anden cykel, så vi arbejder nu hårdt på at finde problemerne til DM-Finale 1   På korskrobanen i Esbjerg klokken 1830 i morgen!)- hvor jeg selvfølgelig   håber at vi ses til et rigtig spændende race!

25-5-2010
EM- u19   hold
Jeg kørte   igår EM- u19 hold semifinale i Norden i Tyskland.. og det var en kæmpe   skandale! – det var en kritisabel bane, hvor vi også skulle køre med de nye   lydpotter som ikke kan køre på andet end en spejl glat og jævn bane. alle   kørere ville aflyse allerede after 7 heat, hvor dommeren og banen ikke ville   aflyse før efter heat 10, da de så ikke behøvede at betale pengene tilbage   til puplikum! -det resulterede i, at jeg kom på banen en gang til, efter en   stor baneservice, hvor de havde skjult alle huller. dvs. at jeg lavede en   nogenlunde start, og på vej ud af andet sving bliver kastet af cyklen og   ryger direkte mod stakittet så vi nu igen har en krøllet cykel. ( den var   lige blevet rettet efter fredagens superliga- match) – men jeg lavede 6 point   i mine 2 første heats og danmark sluttede på en anden plads efter svenskerne.

25-5-2010
DM-semifinale
Jeg kørte   lørdag efter- middag DM-Semifinale for seniorer, jeg lavede 13 point i mine   fem heats og vandt en omkørsel om 1-2 pladsen over Bjarne Pedersen (selvom   jeg kan læse over alt på nettet at han vandt semifinalen) :)- dvs. at jeg nu   er videre til dette års DM-finale for seniorer, hvor første runde allerede er   på fredag i Esbjerg på Korskro-banen. jeg kører som kører nummer 1, og løbet   starter klokken 18.30, jeg håber vi ses til et spændende ræs!

23-5-2010
Superliga   mod slangerup
Jeg kørte   fredag aften superliga i Vojens mod slangerup, hvor vi desværre måtte se os   besejret 41-46. banen var rigtig god og der var rigtig mange linjer. Jeg   lavede selv 13+1, og synes det var noget rigtig godt ræs. dagen sluttede dog   lidt tragisk, da jeg i mit andet sidste heat blev påkørt hen over målstregen   og røg direkte i stakittet og blev forslået faktisk over hele kroppen   (Hænder, arme, hofter, og det ene skindeben.. og det gjorde til at jeg ikke   kunne finde en måde at ligge på da jeg skulle sove så jeg nu er fuldstændig   anspændt i nakken)

15-5-2010
VM-21 kval   i holsted
Jeg kørte   idag skandinavisk kvalifikation til VM u21, hvor alt desværre mislykkedes.   jeg lavede 7 point i mine fem heats, hvor jeg i de to første misser   starterne, og pg.a. at vi skulle køre med nye lydpotter, misser alt farten da   cyklen stejler for meget i udgangene af svingene, hvorefter jeg i mit tredje   heat laver en nogenlunde start fra bane fire og vælger at køre ind under de   andre for at passere dem på langsiden hvorefter jeg bliver kørt af og kommer   med til en omstart, hvor jeg laver starten og fører stort, men på sidste   omgang taber forkæden og må derfor løbe cyklen i mål og nøjes med et point. i   mit fjerde heat derimod lavede jeg en okay start, passerer patrick hougaard   og vinder stort, mit sidste heat gik også nogenlunde, og blev da nummer to. –   jeg synes vi lærte en del idag og må tage alt det med, det var bestemt ikke   min dag, men det er bare op med humøret og se frem af!

11-5-2010
Eksta-league   i Polen
Jeg   debuterede søndag aften i den polske Ekstra-league på hjemmebane i Torun. Jeg   lavede selv 7 + 3 på 5 heats, og lavede igen nogle rigtig gode starter. vi   vandt stort over Tarnow (26 – 64) – selvom det ikke var ligeså fyldt på   lægterne som der plejer at være dernede var det en kæmpe oplevelse, og jeg   ser meget frem til den næste tur derned. – jeg takker hele mit team for en   rigtig god tur!

11-5-2010
superliga:
Jeg kørte   fredag aften Super-liga i Vojens mod Esbjerg, hvor vi endelig fik en sejr! –   de to forrige gange har vi mistet førringen i det sidste heat, hvorimod vi   denne gang først tog førringen i de sidste heats. Jeg lavede selv 11 point,   med en maskin skade i det sidste heat hvor jeg ellers lige havde lavet en   perfekt start og var først nede i svinget. – så ud fra at jeg kørte som 1   kører er jeg ganske tilfreds, også specielt fordi mine starter endelig   virkede.

5-5-2010
Første   elit-league match på hjemmebane i Sverige..
Jeg kørte   igår min anden match i den svenske elit-serien. jeg lavede 7 + 1, selvom jeg   missede alle starter. – jeg var derfor i Vojens idag for at træne starter og   synes vi fik testet en del. jeg fik også et opkald fra min polske klub som   vil have mig ned og køre min første match i ekstra-league på søndag, så der   drager vi ned direkte efter superliga matchen i Vojens på fredag.

30-4-2010
u19/ u21   kval
Jeg kørte   idag dansk kval til u21 VM, u21 DM og u19 EM i Holstebro hvor jeg vandt min   gruppe med 14 ud af 15 mulige point. vi vil nu klargøre cykler i morgen, og   få dem trimmet så de er 100 pct. klar til matchen i Sverige tirsdag aften.-vi   satser også på at den nye hjemmeside snart kommer på banen, så hold øje med   siden!

29-4-2010
Første   match i Sverige
Jeg kørte   tirsdag aften min første match for mit svenske hold vargarna.nu, vi tabte   stort, men jeg lavede selv 8 point ud af 15, hvor jeg i mit sidste heat fik   maskinskade fra en anden plads. – vi ser nu fre til fredagens u19/ u21   kvalrunder i Holstebro som starter klokken 1200.

26-4-2010
Superliga   match d. 23 – 4
Jeg kørte   i fredags min anden superliga match i år, hvor vi desværre tabte igen i sidste   heat. jeg lavede selv 10 +1, uden at lave en eneste start. – vi har derfor   været ude og træne i lørdags, for at finde ud af hvad der er galt. vi har   fundet nogle ting, så vi nu er klar til fredagens u19/ 21 kval i Holstebro.

22-4-2010
Kenny   Olsson Memorial
Jeg kørte   tirsdag aften Kenny Olssons mindeløb på min nye hjemmebane i Norrköping i   Sverige. Vi startede dgen med at træne, og køre nogle omgange på banen, vi   havde nogle ting vi skulle have testet, da vi har haft store problemer i   starterne på det sidste, vi fik løst problemet til træningen og fik det gjort   bedre under løbet. da jeg i mine to sidste heats lavede nogle gode starter og   faktisk som den eneste slog vinderen antonio lindbäck, jeg blev nummer to med   13 point og synes at vi havde en god dag, med godt team-work! jeg ser nu frem   til superliga matchen i Vojens i morgen aften mod Holstebro, løbet starter   klokken 1900!!

18-4-2010
weekendens   resultater
Vi kørte   fredag aften den første superliga i den nye sæson, på hjemmebane i Vojens mod   Brovst. vi førede lige til det sidste heat, hvor brovst desværre formåede at   tage føringen. jeg lavede selv 11 point, det var okay men kunne have været   meget bedre!- lørdag middag var vi i Vetlanda (sverige) og køre mit første   løb for min nye klub vargarna.nu, det var en slags test match, hvor vi vandt   b-finalen. jeg lavede 9 point ud af tolv. – mine starter har begge dage været   alt for dårlige og det vil vi arbejde hårdt på at få ændret!- vi tager igen   mod Sverige ved middagstid mandag, og skal køre både tirsdag og onsdag, og   kommer hjem igen torsdag, hvor vi skal have gjort klar til endnu en superliga   i Vojens på fredag klokken syv, hvor vi skal møde holstebro. jeg håber vi ses   til en spændende match!

14-4-2010
forberedelse   til den første match i DK
Nu er vi   ved at have cyklerne klar til en omgang træning i Vojens i morgen med   super-ligaholdet, jeg ser meget frem til at møde de andre, og få kørt de   sidste par omgange inden vi fredag skyder igang med den første ligematch i   danmark sæson 2010.. løbet starter klokken syv, og det er på vojens speedway   center! -jeg håber vi ses til noget godt speedway..

12-4-2010
Første   træning i Vojens..
Jeg   trænede igår (søndag) for første gang i år i Vojens, jeg synes selv det gik   rimelig godt, vi havde nogle småting vi skulle teste og nogle ting vi skulle   have gjort klar. og så var det første gang at min anden mekaniker Nikolaj   Larsen var med på banen i 2010. Trods lidt problemer med cyklerne de første   par gange, synes jeg at problemerne blev løst godt i pitten, ud fra at der er   første gang at Bamse og Nikolaj arbejder sammen på banen. Vi overvejer nu om   vi skal tage ud og træne lidt i morgen, eller om vi bare skal vente til   torsdag hvor vi har træning med mit hold i Vojens, inden den første   liga-match i 2010 som køres på fredag kl. 19.00.

10-4-2010
Test match   i Oströw
Vi har   kørt en test match i Oströw i polen, hvor jeg lavede 10+2 på 6 heat. Endnu en   gang kørte det perfekt i pitten. Vi er nu hjemme og gøre alt grejet klar til   vores første superliga match i Vojens mod Brovst.

4-4-2010
Mit første   individuelle løb i 2010
Jeg kørte   igår (lørdag) mit første individuelle løb i 2010, løbet blev kørt i Güstrow i   Tyskland. jeg lavede 10 point og kom på en 6 plads. Det var et rimelig hårdt   felt og starterne var rigtig vigtige, da det er en bane der er svær at   overhale på. trods det synes jeg at det var godt ræs!- jeg takker endnu   engang teamet for et godt arbejde, så skal vi bare have gjort cyklerne klar   idag, så vi snart kan komme ud og køre igen!

2-4-2010
Sidste   test-match i denne omgang
Nu fik vi   også gennemført en match i Torun, vejret var rigtig godt og banen var også   rigtig god! Jeg lavede 14+ 2 ud af 18 og fandt ud af nogle nye ting, som vi   nu skal have testet. – jeg er desværre ikke på holdet i den første match på   mandag, men satser stærkt på at der ikke går lang tid før jeg får mit første ekstra-league løb her i Polen.- vi skal nu have lavet cykler klar til et løb   i Tyskland i morgen, og derefter vender vi hjem til Danmark, hvor vi skal stå   klar som stand-by på søndag da vi kan blive kaldt herned til Polen for   alligevel at skulle køre den første match.

31-3-2010
Test match   i Gdansk
Nu har vi   også været i Gdansk og køre, vi startede med at teste cyklerne igår ved to   tiden og var lige ude og køre et par trænings-omgange. vi skulle derefter   igang med endnu en test match.. Jeg lavede 10+ 3 point i 6 heat, vi vandt   matchen og jeg var rimeligvis tilfreds, mine starter var ikke så gode, men   jeg kørte tilgengæld rimelig stærkt. vi skal i morgen køre den sidste test   match i Torun, og derefter vender vi hjem til DK.

29-3-2010
Første   match i Torun
Jeg har   idag kørt min første match i Torun, hvor jeg i 3 heats lavede 5 point. (løbet   blev regnet af derefter)- vi havde igen lidt knald på i pitten, da der ikke   var banetjeneste i forsøget om at få afviklet så meget som muligt inden det   blev forsent. og jeg synes der var godt styr på det, så det takker jeg min   far, lillebror og bamse for.-vi skal i morgen køre en testmatch i G-dansk,   onsdag i Leszno og torsdag på hjemmebane i Torun mod G-dansk.

27-3-2010
Tur til   polen..
Vi har nu   været i Polen et par dage, for at træne i Torun, og for at starte sæsonen ud   hernede.. vi kørte torsdag aften en test match i Gorzow, hvor jeg lavede 8 +   3 point, jeg kørte da imod Nicki P. og Thomas Gollob. Jeg fik lavet nogle   rigtig gode starter og nogle gode overhalinger. teamet fungerede rimelig godt   i pitten, så vi ser nu frem til den nye sæson 2010!!- vi skal i morgen køre   en match i Pila, og så skal vi i den kommende uge køre nogle test-matcher..   vi ved ikke helt hvor meget det bliver til endnu, da klubben snakkede om at   der var ved at blive arrangeret en ude- og hjemmebane match ekstra.

16-3-2010
den nye   side..
vi venter   stadigvæk på at vi får covers og dragte hjem, ligeså snart vi har det og vi   har fået taget nogle billeder med det vil det blive lagt på den nye side og   den vil komme på nettet i stedet for denne side..

16-3-2010
Vi er nu   vendt tjem fra to rigtig gode træningssamlinger med de danske   landsholdstrupper.. Vi har først været nede på millenium stadium i Gorican,   Kroatien. Hvor vi skulle have trænet i tre dage, men desværre måtte nøjes med   to da anden dagen regnede væk. – vi fik kørt en del omgange og fik testet det   meste af grejet, jeg var selv meget tilfreds med turen, da det var en rigtig   god måde at starte sæsonen på. – For at finde ud af hvordan det hele   fungerede, både med min nye makaniker bamse og også med hensyn til alt det   nye grej.-Jeg valgte derefter også at tage med til Stoke i England, fordi jeg   stadigvæk ikke følte mig helt tilpas på cyklerne, både startmæssigt og også   rundt på banen. Og det håbede jeg meget på at tre dage i England kunne ændre,   og det kunne det heldigvis. Jeg føler mig nu selv klar til den kommende   sæson, jeg har fået kørt en del omgange, og føler at jeg kender grejet   nogenlunde og ved hvordan det reagerer, jeg har ligesom fået kørt rusten lidt   af. vi sejlede fra Danmark tirsdag aften, ankom til Swindon i England om   onsdagen og var så heldige at vi kunne få lov til at køre et par omgange i   Swinden om torsdagen, hvor de havde pressedag. Så vi fik prøvet en ekstra   bane, og også kørt et par omgange ekstra.- så alt i alt to rigtig gode ture,   hvor vi har fået kørt nogle omgange og vi alle ligesom er kommet lidt ind i   de gamle vaner igen. Jeg takker alle der var tilstede i både Kroatien og   England, ikke mindst min far Jan og min nye mekaniker Brian Bamse.

10-2-2010
ny   hjemmeside er på vej..
Vi er ved   at lave ny hjemmeside til 2010, for ligesom at starte på en frisk her..   hjemmesiden har i 2009 været for dårligt opdateret.. – det vil vi ændre til   2010, så siden hele tiden er -up to date-

18-12-2009
Pressemeddelse:
Den kun   17-årige speedwaykører Michael ”Liglad” Jepsen Jensen er i disse dage travlt   optaget af at indgå aftaler med udenlandske klubber. Efter en suveræn   debutsæson på 500 cc. har flere af de store klubber fået øjnene op for den   unge Vojens-kører, som til dagligt bor i Grindsted.-Jeg har lige været i   Polen sammen med min far og Torben Hansen (den tidligere ungdoms landstræner)   for at snakke med et par af de seriøse klubber dernede. Det var en rigtig god   oplevelse, og valget faldt på klubben Torun, der kører i den bedste polske liga,   og som også vil hjælpe mig med min videre udvikling, fortæller Michael. I   Torun bliver Michael Jepsen Jensen blandt andet holdkammerat med Chris Holder   og Hans Andersen. Sidstnævnte er også på hold sammen med Michael i   Vojens.-Med kørere som Hans Andersen, Emil Sayfutdinov og Patrick Hougaard på   holdet i Vojens kan man roligt sige, at der altid er hjælp og gode råd at   hente i ryttergården. En kører som Hans har jo en baggrundsviden inden for   sporten, som er helt eminent, og han har ry for gerne at ville lære fra sig,   siger Michael ”Liglad”. Udover en fremtid i Torun har det 17 årige talent   også sagt ja tak til tysk speedway. Her har klubben Wolfslake fra Berlin   været på jagt efter den unge dansker, og Michael Jepsen Jensen har sagt ja   tak til en god kontrakt i den tyske hovedstad.-Jeg har ikke bundet mig til   faste løb i Berlin, da jeg i øjeblikket forhandler med nogle svenske klubber   og ikke helt ved, hvor mange løb det bliver til i alt, men selvfølgelig   snupper jeg da så mange løb som muligt i den tyske liga for at få hår på   brystet, bedyrer Michael. -Tyskerne vil gerne hjælpe mig på flere områder, og   jeg har indset at både Torun og Wolfslake kan sammen med Vojens være med til   at udvikle mig i en positiv retning. Og alle tre steder køres der på baner,   der passer mig rigtig godt, så jeg ser frem til dansk, polsk, svensk og tysk   speedway i den kommende sæson, slutter Michael Jepsen Jensen.

18-12-2009
opsummering
Mit sidste   løb i sæsonen 2009 blev kørt i Ludwiegslust i tyskland, hvor jeg vandt med   maks femten point. det var et vigtigt løb for mig, da jeg ville afslutte min   fantastiske første sæson på 500cc. med manér – og ja faktisk på samme måde   som den begyndte.

26-10-2009
Opsummering
Vi har de   seneste 14. dage været to gange i Polen, den første gang på en   træningssamling i Leszno og Rawich, og denne weekendt har vi været i Tarnow   for at køre et åbent junior stævne. Jeg var desværre så uheldig at min   foretrukkende cykel satte ud i træningen, og derfor måtte vælge den anden.   jeg kom samlet på en tredje plads med 13 point, vandt semifinalen, og pga.   noget forvirring ved starten til finaleheatet missede jeg starten, og blev   derved kun nr. 4. – banen var gennem hele løbet næsten umulig at komme forbi   på, der var ganske få overhalinger og selvom jeg faktisk kørte hurtigere   kunne jeg ikke komme forbi. – jeg lavede i øvrigt dagens hurtigste tid i mit   andet heat.

14-9-2009
Opsummering..
i de   sidste 3 uger, er der kun blevet kørt en superliga i den første uge, i   Grindsted d. 28-8,hvor jeg lavede 11 point, selvom jeg var rigtig syg. – da   jeg kom hjem fra Grindsted, lagde jeg i min seng en uge og var derefter   stadig sløj. i den forrige uge lavede jeg 5 x 13 point, da vi tirsdag kørte   1. division i Vojens, Onsdag kørte Superliga i Fjelsted, Torsdag kørte i   allsvenskan i Mariestad (Sverige), Fredag kørte vi i allsvenskan i Karlstad   (Sverige) og tilsidst kørte vi igen 1. division i Vojens. alt i alt en god   uge. -vh. Michael liglad.

25-8-2009
Opsummering
i sidste   uge knoklede vi med cyklerne man- tirs- og onsdag aften og nat, hvorefter vi   onsdaag nat kørte direkte til Sverige for at køre i Karlstad for min klub   solkatterna. – vi tabte matchen med et point, jeg lavede 8 point.- fredag   aften var vi i Esbjerg for at køre på korskroen, hvor jeg for 3 gang i streg   blev dagens fighter, jeg lavede 14 point, og kom derfor ud i heatet   “grand race” hvor jeg vandt foran Niels Kristien Iversen (PUK)-   lørdag kørte jeg u19 EM for hold i Holsted, hvor jeg lavede 10 point, på   trods af at jeg i mit første heat var hurtigere på aftrækkeren end dommeren   og kørte i snoren.- vi er nu i England, hvor vi i morgen aften skal se en   match mellem Poole og peterborough, jeg glæder mig til at komme hjem for   fredag at køre Superliga for Vojens i Grindsted.

25-8-2009
opsummering
Jeg kørte   onsdag aften superliga for Vojens i Slangerup, hvor jeg lavede 21 ud af 24   mulige point holdet lavede tilsammen 43 og tabte til slangerup som endte på   44. Torsdag aften var vi i Sverige og køre for min svenske klub hvor jeg   lavede 11 ud af 12, og vi vandt matchen stort. fredag aften var vi så hjemme   fra Sverige for at køre Speed Club/ Grindsteds 25 års jubilæumsløb hvor jeg   sluttede på en 3 plads i det indledende og i finale heatet. og sidst men ikke   minds var vi søndag i Glumsø for at køre DM u21, jeg sluttede af med 11   point, og en 5 plads. så alt i alt en nogenlunde tilfredsstillende uge. :)-   Michael liglad. Jeg kører fredag aften superliga i Esbjerg, og på søndag er   der u19 europamesterskab for hold i Holsted.

7-7-2009
Opsummering..
Jeg har nu   deltaget i to superligamatcher for Vojens, hvor jeg begge gange har lavet syv   point, og uheldigvis haft maskinskade i mit første heat begge gange fra en   førring, dvs. at jeg faktisk har lagt til at lave 10. Jeg har også kørt to   matcher for mit svenske hold, de to forrige torsdage, hvor jeg i den ene   match var sat ind som 1. kører (jeg erstattede Antonio lindback) hvor jeg   lavede seks, og i den sidste match lavede jeg hele 12 ud af 15 mulige point,   og var derfor en stor del af at sikre mit hold sejren. i lørdags   kvalificerede jeg mig også til DM for kørere under 21 år, jeg gik igennem   kvalen med maks 15 point. – vi har arbejdet meget med at finde den rigtige   opsætning på cyklerne, arbejdet med kobling motore osv. og synes selv vi har   fundet noget der fungere rimelig godt, så vi har nu noget at gå ud fra, og   arbejde videre med. – ud fra det er jeg selv meget tilfreds, og det føler jeg   også mit team er.- jeg skal til min første u21 samling i morgen, og det ser   jeg meget frem til.-Michael liglad

12-6-2009
Så, nu har   jeg fået de syv matcher i 1. division kørt, og er derved klar til at køre   liga. i min sidste 1. divisions match, som blev kørt i Slangerup, lavede jeg   14 ud af 15 mulige point. Jeg kørte også min debut i Svergie igår d. 11-6,   hvor jeg lavede 7+1 point, trods lidt problemer med koblingen.- Jeg håber   meget på at blive udtaget til superliga i Vojens mod Fjelsted på Onsdag. ps.   tjek nedestående link (hvis i ikke kan åbne den, findes linket også på   speedway.nu)-Michael liglad

12-6-2009
Debut i   Svergie
http://www.vf.se/Sport/Varmland/Jepsens-dunderdebut-090612.aspx

28-4-2009
TILSALG
Nu er   vores Tilsalg blevet opdateret, tjek tingene og hvis der er noget der har   interesse må i kontakte os. – tryk på nede stående link..        

26-4-2009
Debut   sejer i 1 division
Så kom vi   endelig igang med årets divisions matcher, jeg kører i søsonen 09 for   Vojens.- Vi lagde stærkt ud, med en første plads, jeg synes det var kanon   godt gået gutter! – jeg lavede selv 14 ud af femten mulige points, dagens   hurtigste og mit team og jeg er positive og stolte over dagens succes. – vi   lavede både starter og overhalinger.

26-4-2009
Første løb   på 500cc blev til en sejr.
d. 13-4-09   kørte jeg mit første individuelle løb på 500cc, løbet blev kørt i Grindsted.   jeg lavede 13 ud af 15 mulige point, og er godt tilfredse da jeg endnu ikke   havde holdt ved en startsnor og startet med andre kørere, og ikke havde   kørtpå banen før.- michael liglad

25-2-2009
Infodag   for nyoprykkere på 500cc.
D.   22-02-09 var de fleste nyoprykkere til sæsonen 09 samlet i det nye klubhus i   Esbjerg, hvor Erik Gundersen havde samlet os, for at give os et indblik i   hvad vores fremtid vil byde på, i en form for ny verden. Han havde Niels   Kristian Iversen (Puk) og Mads Kornelliussen til at hjælpe sig med vores   spørgsmål, som vi bare skulle stille så mange af som muligt, og den mulighed   blev i hvert fald brugt godt. Jeg synes selv at mit team og jeg fik en del ud   af det, da vi havde en del spørgsmål vi fik besvaret. Erik viste os hans plan   for den nye sæson 09, bl.a. hans plan med os. Vi snakkede om hvordan vi kan   holde vores grej i orden, og vi gennemgik 500cc cyklen. Jeg synes at de gav   os et godt indblik i hvordan nogle ting kan/ skal takles, hvordan nogle ting   skal ordnes og sådan, og jeg vil sige stort tak til Esbjerg motorsport for at   vi kunne benytte deres nye klubhus, et stort tak til Niels og Mads (samt   deres teams) og ikke mindst til Erik for en rigtig god dag, med masser af   snak om speedway. Med Venlig Hilsen Michael Jepsen Jensen – v.   http://ligladracing.dk

7-12-2008
BILLEDER
Hej alle.   min fars e-mail adresse gik ned for en mdr.s tid siden, og slettede derved   alle vores billeder, så hvis der er nogle der har nogle billeder, eller ved   hvor der ligger nogle billeder henne af med mig på. så beder jeg jer om at   skrive en mail, eller skrive en besked i min gæstebog på min hjemmeside så   jeg kan få opdateret mit galleri fra sæsonen 2008 mm. (og billeder fra 50, 80   og evt. 500 cc) eller bare sende billederne på – liglad@mail.dk -

7-12-2008
Det sidste   år på 80cc
Endnu en   fantastisk sæson er overstået! – der har dog været en del skuffelser, men set   i det perspektiv, at jeg inden sæsonen godt vidste, at min vægt, i forhold   til de andre køreres, ville skabe problemer på 80cc, at jeg dagen før VM   styrtede og lå på sygehuset hele natten og alligevel deltog og kom på en 5.   plads, at jeg til DM kun blev nr. 2 efter et skandaleløb med 5-6 dårlige   dommerkendelser, så viste jeg alligevel de andre kørere, at jeg i hvert fald   kunne være med. MEN det største jeg kunne opnå i 2008 lykkedes, da jeg igen   blev EUROPAMESTER – 4. gang – en rekord som måske aldrig bliver slået – i år   blev løbet afviklet i Czestchowa PL, hvor jeg vandt både semifinale og finale   med max. point. Jeg blev også topscorer for mit hold, Fredericia, som endte   på en 2. plads. Kigger jeg tilbage på dette, ser jeg det alligevel som en   rigtig god tid, med rigtig mange fede oplevelser og er nu godt på vej videre   i mit næste step – 500cc, hvor jeg de sidste to måneder af sæsonen har   udviklet mig meget og nu føler, at jeg kender cyklerne og nogenlunde ved,   hvor jeg har dem og ved lidt om, hvordan de reagerer osv. Jeg føler mig klar   til sæson 2009, hvor jeg skal køre for Vojens´ 1. div. og superliga. Der har   ydermere været bud efter mig fra Sverige, England og Polen, men jeg har ikke   travlt.

7-9-2008
NU PÅ   500cc!!!
pr. 1/9 er   jeg rykket op på 500cc, hvor jeg nu må igang med at lære. Jeg takker for   støtte gennem mine 80cc. år og håber på opbakning i den kommende epoke.

7-9-2008
DM
d. 24-8-08   blev DM kørt i Vissenbjerg Bred, men ÆV! – efter endnu en ærgerlig   udelukkelse i mit fjerde heat blev jeg nummer 2. En stor del må tillægges   dommeren, derfor valgte mit team og jeg umiddelbart efter dette skandaleløb   at gå på 500cc.

20-8-2008
DM- d.   14-08-08
Så, nu er   DM lige om hjørnet. nemlig d. 24 august på banen i Vissenbjerg.   (lundegårdsvej 6) arrangementet starter klokken 1400, og starten på første   heat klokken 1430.- Jeg skal køre med startnummer 5. og det er aftalt med   Kurt Leth fra TVsyd at de skal følge mig hele dagen, det blev aftalt da jeg   kom hjem med min fjerde EM titel.

6-8-2008
EM d. 2-3   august
Europamester   for fjerde gang YES!! Jeg vandt både semifinale og finalen med maks point.   selvom lørdagen bød på en del mekanisk arbejde både før og efter løbet.   (heldigvis ikke under) og en del regn. og søndagens finale blev afbrudt efter   femte og egentlig afgørende heat. pga. regn med en to timers pause blev løbet   genoptaget, og tre heatsejre til. – så lykkedes det! tillykke til 2 x mikkel   for anden og tredje pladserne

6-8-2008
VM d. 11   og 12 Juli
VM finalen   blev desværre ikke den finale, jeg havde håbet på, da jeg fredag i   semifinalens første heat stod af efter at have ligget forrest og blev ramt af   en af de andre kørere. Jeg fik en forholdsvis kraftig hjernerystelse og en   skadet hånd og var en tur forbi Esbjerg skadestue sent om aftenen. Jeg fik   “go” til at køre lørdagens finale, og klarede dek ok indtil mit   sidste heat, hvor jeg selv kunne afgøre, om jeg skulle være verdensmester. –   desværre dykkede min cykel i omdrejninger da starten gik, og jeg blev derfor   nødt til at vente på motorkraften kom igen, og derfor kom jeg ikke optimalt   afsted. og da mine reaktioner ikke var på toppen, opfangede jeg ikke, at jeg   faktisk kom hurtigere op til de andre end forventet, og kørte derfor lige op   bag i de andre. jeg har ingen anelse om hvorfor jeg trak ind på inderbanen,   hvor jeg bare skulle have blevet liggende og derved havde haft stor chance   for at komme med i en omstart. men det var de ods jeg havde i mod mig, som   lægen havde sagt fredag aften. jeg takker skaerbaek motor klub for et   fantastisk arrangement, og en kanon opbakning.

3-8-2008
Europamester   2008
For fjerde   år i træk lykkedes det mig at blive europamester. Mesterskaberne blev kørt i   Czestochowa i Polen. Jeg vandt både semifinale og finale med max. point.

3-8-2008
Opdateringer
Jeg   beklager at hjemmesiden ikke er opdateret med resultater fra VM. Opdateringen   vil ske en af de følgende dage.

10-7-2008
VM 2008
Så blev VM   2008 skudt igang. På en meget våd bane i Skærbæk lykkedes det mig at score   maximum point og vandt dermed kvartfinalen. Cyklerne var i top og team Liglad   ser frem til semifinalerne som afvikles imorgen fredag.

17-6-2008
første   runde af DSL-cup
d. 17-6-08   blev første runde af DSL-cup afviklet, løbet blev kørt på vojens banen. jeg   lavede 14 ud af 15 mulige points, og kom derved i omkørsel om 1-2 pladsen.   hvor jeg lavede en lille fejl og derfor kun blev nummer 2. jeg lavede alle   mine starter, og er selv nogenlunde tilfreds.

8-6-2008
Den sjette   runde af hold-turneringen
d.   7-6-2008 blev sæsonens sjette runde af hold-turneringen afviklet, denne gang   blev det for mit vedkommende afviklet i Outrup. jeg lavede 14 ud af 15 mulige   points og lavede fem af mine starter, og var derved med til at sikre holdet   endnu en sejr. Vi ligger nu nummer et med 10 køre points foran slangerup.

1-6-2008
Årets   femte runde af hold- turneringen.
d.   31-5-2008 blev sæsonens femte runde af holdturneringen afviklet, det skete   igen for mit vedkommende i slangerup. (denne gang med de fire top-hold) jeg   lavede kun 9 point (+3 i en omkørsel om første pladsen). jeg var med til at   sikre holdet en første plads. bl.a. i en omkørsel om første- andenpladsen mod   silkeborg.

24-5-2008
Hold-match   i slangerup
d.   24-5-2008 blev sæsonens fjerde runde af holdturneringen afviklet, det skate   denne weekend for mit vedkommende i slangerup. jeg lavede selv 14 point, jeg   tog samtlige af mine starter, men lavede en kørefejl i mit tredje heat hvor   jeg derfor blev kørt forbi. holdet sikrede sig en anden plads med hård duel   mod slangerup. slangerup endte et point foran os. (fredericia)

18-5-2008
DANSK   YGT/VM-Kvalifikation
d. 17-5-08   blev den første gruppe af den danske vm-kvalifikation kørt i Esbjerg, jeg   vandt med maks point og lavede alle mine starter. Der blev også kørt to   grupper i dag d. 18/5, hvor Nicklas Porsing vandt 2. gruppe med 13 point og   Emil Meyer vandt 3. gruppe med 14 point. Fra gruppe 2 blev wildcard køeren   fundet, det blev Mikkel B Jensen.

18-5-2008
første   hjemmebane match i fredericia
d. 10-5-08   blev årets første hjemmebane match afviklet. (3 runde af hold-turneringen)   jeg hjalp holdet til en sejr, med maks point. jeg lavede alle mine starter,   og kørte nogle gode heat.

12-5-2008
hold   matchen i Holsted
d. 3-5-08   blev årets anden hold match kørt, det skete på holsted banen. jeg var med til   at sikre holdet en første plads med 14, ud af 15 mulige point. som holdets   topscorer.

1-5-2008
Kr.   Himmelfartsstævnet
d- 1-5-08   blev Kr. Himmelfartsstævnet i Outrup afviklet. det gav desværre kun til en   anden plads, da dommeren ikke var lige så hurtig til at lade snoren gå, som   jeg var til at slippe koblingen. så i mit første haet blev jeg udelukket. men   jeg lavede tolv point, altså maks i mine næste fire heat. og i en omkørsel   med mikkel salemonsen sikrede jeg mig anden pladsen. også idag lavede jeg   dagens hurtigste tider, og var først nede i første sving.

27-4-2008
så blev   dagens løb i vissenbjerg afviklet
d. 27-4-08   jeg vandt dagens løb med 13 point. der var nogle overhalinger, og i det hele   taget nogle gode heat. jeg er selv tilfreds med det meste, udover mine   starter, da cyklen i 4 ud af de 5 heat bare sagde bøh. men jeg var alligevel   med nede i første sving.

27-4-2008
så er hold   turneringen igang
d. 26-4-08   blev årets første hold match afviklet, løbet blev afviklet på Silkeborg-   banen. jeg lavede selv 9 ud af 15 point. holdet blev nummer 3, men vi var kun   to point bag det vindende hold.

20-4-2008
Så blev   årets andet løb kørt!!
d. 19-4-08   blev årets andet løb afviklet. løbet blev kørt på Brovst banen. Jeg lavede   dagens to hurtigste tider, og vandt løbet med maks point.

17-4-2008
Fantastisk   start på sæsonen!!
første løb   i sæson 2008, blev idag d. 13-4-08 kørt på Vejlby-banen- Jeg lavede de fire   hurtigste tider på dagen, og samtlige starter. Jeg blev dog nummer to, da jeg   i mit andet heat var ved at køre rundt om mig selv, da der var gummispor og   banen var overvandet. Men liglad racing var meget tilfredse, da alt det nye   vi har testet/afprøvet er blevet positivt. Og vi beviste at vi stadig kan   tage starterne og køre med helt i top.- Tillykke til Mikkel B. med første pladsen   og Rasser med tredje pladsen.

16-4-2008
Velkommen
Her på min   nye hjemmeside kan du bl.a. følge mine resultater, se kommende løb i   løbskalenderen, nyheder og div. billeder. – Michael liglad

31-3-2008

 

Kontakt LigladRacing

Manager: Jan Jepsen Jensen

Email adresse: jan@ligladracing.dk
Mobil:+4540273666

Søg på siden:
Copyright 2012-2016 All rights reserved. powered by Dansite.