Forside

Ligladracing hvid_lille

[easingsliderlite]

 

 

LigladRacing på facebook

Dejligt at se Michael Liglad små fans kan " nyde" billederne på mere end en måde :-) mon Lucas også snart savner forår og ræs :-) ... Se mereSe mindre

Vedhæftet fil ikke tilgængeligDenne vedhæftede fil er måske blevet fjernet, eller den person, der har delt den, har måske ikke tilladelse til at dele den med dig.

1 week ago

Se på Facebook

Det bliver spændene at følge . ... Se mereSe mindre

Vedhæftet fil ikke tilgængeligDenne vedhæftede fil er måske blevet fjernet, eller den person, der har delt den, har måske ikke tilladelse til at dele den med dig.

1 week ago

Se på Facebook

Team Liglad henter stjerne mekanikere

Michael Jepsen Jensen der i 2015 for første gang skal køre med som fast mand i Grand Prix serien har til den kommende sæson ansat et par rigtig dygtige polske mekanikere, det drejer sig om brødrene Piotr og Przemyslaw Tajchert som har arbejdet ved den svenske Grand Prix kører, Fredrik Lindgren i henholdsvis 9 og 6 år.

Mange betegner brødrene som værende blandt verdens bedste speedway mekanikere noget som også blev understreget af at de ved årets sidste Grand Prix i polske Torum blev nummer to i dysten om at være seriens hurtigste mekaniker team men det er ikke kun på hurtigheden de er dygtige, begge har mange års erfaring og inden de begyndte som mekanikere har de begge kørt speedway.

I Team Liglad har har man længe haft et godt øje til brødrene og Michael Jepsen Jensen fortæller ”De kommer med masser af erfaring fra både liga og grandprix, og så kender de hinanden, hvilket vi ser som en kæmpe styrke. Vi tror på at det bliver et godt samarbejde og glæder os til den kommende tid sammen”

Manager Jan Jepsen Jensen fortæller at det var en let beslutning at ansætte brødrene ”Da vi hørte de blev ledige ringede vi til til dem og efter bare to minutter sagde de at de helst ville arbejde sammen med Michael i 2015 og fremover. Så var vi ikke længere i tvivl, aftalen blev lukket kort efter hjemkomsten fra det sidste Grand Prix løb i Torun. Vi har i de sidste uger været i tæt kontakt og er allerede i gang med arbejdet frem mod 2015”

Også de to mekanikere ser frem til samarbejdet Piotr Tajchert fortæller ”Vi er meget glade for at kunne forsætte vores samarbejdet ved Michael der er en rigtig dygtig kører og et stort talent, vi tror vi sammen kan lave nogle rigtig gode resultater”
... Se mereSe mindre

1 month ago

Se på Facebook

Good news coming soon :)
follow it here :)
http://facebook.com/l.php/…
... Se mereSe mindre

1 month ago

Se på Facebook

Ovenpå den fede nyhed med Wild card, så skal vi da også huske at fortælleat Michael er hjemme igen fra sygehuset, han har fået en metal skinde samt flere skruer i. Øm af H til men ved god mod..
2015 here we come :-)
... Se mereSe mindre

2 months ago

Se på Facebook

Mine klubber i 2014

Dackarna Målillaimages

Kontakt LigladRacing

Manager: Jan Jepsen Jensen

Email adresse: jan@ligladracing.dk
Mobil:+4540273666

Søg på siden:
Copyright 2012-2014 All rights reserved. powered by Dansite.